Kepta Feta 🧀
2025-12-08
Feta, džiovintos figos, figų sirupas, jūros druska, alyvuogių aliejus ir pistacijos.
Tik pagalvokite – visi šie produktai atkeliavę iš skirtingų Graikijos kampelių, o lėkštėje taip harmoningai susitinka viename patiekale. ✨
GAMINIMO EIGA:
Įdedame fetą į kepimo formelę, aplink sūrį suberiame pjaustytas figas, pomidorus, papriką ir pistacijas. Toliau – žiupsnelis druskos ir pipirų. Pabarstome rozmarinu. Palaistome aliejumi ir figų sirupu. Pabarstome granatų sėklomis.
Dedame į įkaitintą orkaitę ir kepame 180 ℃ 25 – 30 min.
Galutinį patiekalą perdedame ant lėkštės ir dar kartą pabarstome granatų sėklomis.
Skanaus!
Dedame į įkaitintą orkaitę ir kepame 180 ℃ 25 – 30 min.
Galutinį patiekalą perdedame ant lėkštės ir dar kartą pabarstome granatų sėklomis.
Skanaus!
Panašūs receptai
Mūsų produktai naudojami recepte



