Geriausia gurmaniška, daugeliu apdovanojimų apdovanota jūros druska gaminama natūraliai rūkant gryną jūros druską tikroje bukmedžio medienoje 140 valandų, kad būtų sukurta galinga, intensyvi, skaniai sodri rūkyta druska.
Kiekvienais metais įvairiuose maisto vertinimuose ir konkursuose apdovanojama „Salt Odyssey“ rūkyta smulki jūros druska vertinama dėl gilaus dūminio skonio, unikalios aukso rudos spalvos ir fenomenalaus aromato!
Dėl šalto natūralaus rūkymo proceso be dirbtinių dūmų kvapiųjų medžiagų ar dažiklių ši nuostabi druska puikiai tinka mėsai, ankštinėms daržovėms, bulvėms ar sriuboms.
Viso pasaulio vegetarai ir veganai jį vertina dėl natūralaus, į šoninę panašaus skonio ir intensyvaus rūkymo aromato, perkeliančio vegetarišką virtuvę į naują, ypatingą dimensiją.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.