Sultingas jautienos mėsainis su česnakiniu BBQ-majonezu ir karamelizuotais svogūnais🍔
2025-06-21
INGREDIENTAI:
🥩 Malta jautiena (250 g. 1 porcijai)
🧂 Druska & pipirai (Salt Odyssey)
🧀 Mėgstamas minkštas sūris (natūralus – daug skaniau ir sveikiau!)
🍅 Šviežias pomidoras
🥓 Šoninė
🥒 Marinuoti agurkėliai
🧅 Svogūnas
🍯 Medus
🍇 Balzaminis actas
🍳 Kiaušinis (trynys turi būti skystas)
🍞 Mėsainio bandelės
Padažas (Česnakinis BBQ-majonezas):
2/3 majonezo
1/3 BBQ padažo
🧄 Česnakas (švelniai apkepintas alyvuogių aliejuje)
🥄 Šaukštelis Dižono garstyčių
🧂 Druska & pipirai (Salt Odyssey)
🧀 Mėgstamas minkštas sūris (natūralus – daug skaniau ir sveikiau!)
🍅 Šviežias pomidoras
🥓 Šoninė
🥒 Marinuoti agurkėliai
🧅 Svogūnas
🍯 Medus
🍇 Balzaminis actas
🍳 Kiaušinis (trynys turi būti skystas)
🍞 Mėsainio bandelės
Padažas (Česnakinis BBQ-majonezas):
2/3 majonezo
1/3 BBQ padažo
🧄 Česnakas (švelniai apkepintas alyvuogių aliejuje)
🥄 Šaukštelis Dižono garstyčių
GAMINIMO EIGA:
Traški šoninė:
Kepkite šoninę ant žemos ugnies apversdami kelis kartus, kad visi riebalai ištirptų ir ji taptų traški ( apie 5 min.).
Mėsa ir sūris: 🔥 🧀
Gerai įkaitinkite keptuvę, iš mėsos suformuokite “blyną”, pabarstykite druska ir pipirais, kepkite po 30 sek. iš abiejų pusių alyvuogių aliejuje.
Ant viršaus uždėkite sūrį ir į orkaitę 180 °C – kad sūris ištirptų.
Karamelizuoti svogūnai: 🍇
Apkepkite svogūnus alyvuogių aliejuje iki auksinės spalvos, įpilkite 2 stalo šaukšt. balzaminio acto, žiupsnelis druskos ir 2 arbatos šaukšt. medaus Karamelizuokite apie 3 min.
Bandelės:
Trumpai paskrudinkite bandeles keptuvėje arba orkaitėje 🍞.
Padažas: 🧄
Apkepkite česnaką alyvuogių aliejuje, tada sumaišykite su majonezu, BBQ padažu ir Dižono garstyčiomis.
Surinkite mėsainį:
Apatinė bandelė ➡️ padažas
➡️ Mėsa su sūriu
➡️ Pomidoro griežinėlis 🍅
➡️ Traški šoninė 🥓
➡️ Marinuoti agurkėliai 🥒
➡️ Karamelizuoti svogūnai 🧅
(Galima uždėti kiaušinį su skystu tryniu 🍳)
Uždėkite padažo and viršutinės bandelės ir uždenkite mėsainį.
Pabaiga:
Įdėkite mėsainį į orkaitę 60°C temp. ~10 min, kad liktų šiltas iki valgymo 🔥
Skanaus!
Kepkite šoninę ant žemos ugnies apversdami kelis kartus, kad visi riebalai ištirptų ir ji taptų traški ( apie 5 min.).
Mėsa ir sūris: 🔥 🧀
Gerai įkaitinkite keptuvę, iš mėsos suformuokite “blyną”, pabarstykite druska ir pipirais, kepkite po 30 sek. iš abiejų pusių alyvuogių aliejuje.
Ant viršaus uždėkite sūrį ir į orkaitę 180 °C – kad sūris ištirptų.
Karamelizuoti svogūnai: 🍇
Apkepkite svogūnus alyvuogių aliejuje iki auksinės spalvos, įpilkite 2 stalo šaukšt. balzaminio acto, žiupsnelis druskos ir 2 arbatos šaukšt. medaus Karamelizuokite apie 3 min.
Bandelės:
Trumpai paskrudinkite bandeles keptuvėje arba orkaitėje 🍞.
Padažas: 🧄
Apkepkite česnaką alyvuogių aliejuje, tada sumaišykite su majonezu, BBQ padažu ir Dižono garstyčiomis.
Surinkite mėsainį:
Apatinė bandelė ➡️ padažas
➡️ Mėsa su sūriu
➡️ Pomidoro griežinėlis 🍅
➡️ Traški šoninė 🥓
➡️ Marinuoti agurkėliai 🥒
➡️ Karamelizuoti svogūnai 🧅
(Galima uždėti kiaušinį su skystu tryniu 🍳)
Uždėkite padažo and viršutinės bandelės ir uždenkite mėsainį.
Pabaiga:
Įdėkite mėsainį į orkaitę 60°C temp. ~10 min, kad liktų šiltas iki valgymo 🔥
Skanaus!
Panašūs receptai
Įsigykite mūsų produktus
-
available in stock
-
Price range: 16,90€ through 27,99€
available in stock



